Information om

NYTTJANDERÄTTER

För att få ned kostnaderna på djursjukvård för oss djurägare startar vi nu Sveriges första helt medlemsfinansierade djursjukhus för att på så vis slippa dyra räntekostnader samt stora vinstutdelningar till riskkapitalister. Vi fokuserar på det som är viktigast – högkvalitativ djursjukvård till mycket rimliga priser.

Du som vill vara med och förändra situationen i veterinärbranschen investerar i en Nyttjanderätt (NR) vilken berättigar dig till högkvalitativ djursjukvård för cirka en fjärdedel av de snittpriser som gäller hos övriga aktörer idag.
Vi har tre olika betalningsalternativ att välja på för dig som vill bli delaktig i att Robin Hoods Djursjukhus blir verklighet. Villkoren för NR Guld och NR Silver är samma oavsett vilket betalningsalternativ du väljer, förutsatt att din NR är till fullo betald, och är som följer;
Nr Guld, 10 000 kronor, har ingen tidsbegränsning och kan överlåtas till annan person mot en administrativ avgift på 600 kronor. Med NR Guld får du dessutom 50% rabatt på vår egen variant av försäkring, Medlemsservice.
NR Silver, 5 000 kronor, gäller i fem år från det datum det första RHD har öppnat med full verksamhet 24/7. Den kan inte överlåtas till annan person utan är personlig. Med en NR Silver, som är till fullo betald innan öppningen av det första RHD,  får du 50% rabatt på Medlemsservice, vår egen variant av försäkring.

För dig som vill investera i en NR har vi två olika betalningsalternativ att välja bland. Vill du inte investera i en NR men ändå stödja förverkligandet av RHD kan du, i vår web-butik, köpa ett Värdebevis för valfritt belopp. Värdebeviset kan du använda som betalning när det första RHD slår upp portarna. Här följer våra alternativ för betalning;
BETALA DIREKT VIA WEB-BUTIKEN;  Du väljer NR Silver eller NR Guld och  genomför köpet i butiken. När vi registrerat din betalning skickar vi, per post, en signerad försäkran där vi garanterar dig återbetalning av 90% av insatsen om det inte blir något RHD.
DELA UPP BETALNINGEN MED NR FÖRKÖP VIA WEB-BUTIKEN; Du väljer NR Förköp Guld och genomför köpet där du betalar en handpenning på 2 000 kr för Guld och 1000 kr för NR Silver. Resterande belopp, 8 000 kr för Guld och 4 000 kr för Silver, måste betalas inom 60 dagar efter att det första RHD är igång med verksamheten. Vi lämnar inga garantier för återbetalning med NR Förköp.

NR MED VIP-STATUS; Detta innebär att du som innehavare får en del extra fördelar varav den ena är slopad jouravgift i fem år. VIP-status innebär också 50% på övernattning för dig som djurägare samt gratis övervakning av inneliggande djur via web-kamera. De 5 000 första som, innan öppningsdagen slutbetalat sina NR, oavsett betalningsalternativ, erhåller NR med  VIP-status, gäller för både NR Guld och NR Silver.
 OBSERVERA; Alla som slutbetalat sin NR, oavsett betalningsalternativ,  innan öppningsdagen för det första RHD, kommer att få utnyttja våra lägsta priser. Dessa priser kommer att vara ca 75% lägre än dagens normalpriser. För de som investerar i ett redan öppet djursjukhus kommer priserna att vara ungefär 40% lägre än dagens priser.

KÖP DIN NYTTJANDERÄTT
RHDLogga_NY_Icon

Djurägare och djurvänner - nu är det dags att vi visar att om man vill kan man göra skillnad;

Robin Hoods Djursjukhus Non Profit Sverige AB
- Vi gör det tillsammans -

Copyright by Robin Hoods Djursjukhus 2018. Hemsida och webbhotell sponsrad av Varbergs Webbyrå - Webbdesign sponsrad av Verkland & Sjögren Reklambyrå